Отпочели радови на санацији и реконструкцији централног објекта предшколске установе „Вељко Влаховић“ у Темерину

02.07.2018. године почели су радови на санацији и реконструкцији централног објекта предшколске установе „Вељко Влаховић“ у Темерину.

PcelicaSlider-1

Радови ће обухватити замену столарије – прозора и врата, термоизолацију, фасаду, отклањање пукотина на зидовима, замену оштећених водоводних и канализационих цеви и израду нове подне конструкције, ојачање темеља, замену црепа, замену подних облога, израду плафона, замену електрогалантерије, замену санитарија, проширење просторија, израду рампе за инвалиде. Након реализације пројекта обезбедиће се квалитетнији услови за боравак и рад у самој установи, повећаће се степен енергетске ефикасности, и спречити пропадање унутрашњих површина објекта.

Санацију и реконструкцију централног објекта вртића вршиће група извођача на челу са фирмом НПН градња из Новог Сада. Рок за завршетак радова је 90 дана.

Управа за капитална улагања АП Војводине обезбедила је средства за реконструкцију објекта у износу од 24.000.000,00 РСД, док је остатак средстава за реализацију пројекта од 8.851.890,36 РСД Општина Темерин издвојила из свог буџета. Укупна вредност инвестиције износи 32.851.890,36 РСД. Пословима на реализацији пројекта испред општине Темерин координира Агенција за развој општине Темерин.

Print Friendly, PDF & Email

You may also like...